Košarkaši Zvezde otišli pre ceremonije proglašenja pobednika Kupa Koraća

Izvor: Danas, 18.Feb.2019, 22:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Košarkaši Zvezde otišli pre ceremonije proglašenja pobednika Kupa Koraća

Bes, nervoza, razočaranost potpuno su razumljivi, pogotovo kada se trofej izgubi u poslednjoj sekundi utakmice protkane određenim sudijskim previdima od kojih je crveno-bele najviše zaboleo detalj na 38 sekundi do kraja finala Kupa Radivoja Koraća odigranog u nedelju uveče u hali Čair. Članak Košarkaši Zvezde otišli pre ceremonije proglašenja pobednika Kupa Koraća se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Čović: Ako ne bude krađe i muljanja Partizan neće skoro osvojiti ABA ligu! Od ’93 traje pokušaj uništavanja Zvezde

Izvor: MozzartSport.com, 19.Feb.2019, 10:07

Dramatična završnica finalne  utakmice Kupa Radivoja Koraća i dalje je centralna tema u srpskoj košarci. Partizan je odbranio i proslavio trofej, u naelektrisanoj atmosferi niškog Čaira, dok u Crvenoj zvezdi i dalje ne mogu da se otmu utisku kako su u nedelju veče oštećeni sudijskim odlukama....

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.