Izvor: Nezavisne Novine, 26.Okt.2020, 19:58

Košarac najavio analizu izvoza oblovine iz BiH

VLASENICA, - Ministar spoljne trgovine i ekonomskih odnosa u Savjetu ministara Staša Košarac najavio je danas da će biti analiziran način izvoza oblovine iz BiH kako bi što veća količina sirovine ostala domaćim drvoprerađivačima, posebno onima koji imaju finalnu proizvodnju i plasiraju proizvode na tržište EU.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Košarac najavio analizu izvoza oblovine iz BiH

Izvor: Capital.ba, 27.Okt.2020, 09:24

VLASENICA – Ministar spoljne trgovine i ekonomskih odnosa u Savjetu ministara Staša Košarac najavio je da će biti analiziran način izvoza oblovine iz BiH kako bi što veća količina sirovine ostala domaćim drvoprerađivačima, posebno onima koji imaju finalnu proizvodnju i plasiraju proizvode...

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.