Koreje počinju s uklanjanjem nagaznih mina u pograničnom području

Izvor: Danas, 02.Okt.2018, 10:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Koreje počinju s uklanjanjem nagaznih mina u pograničnom području

Getty ImagesGranična zona između Severne i Južne Koreje puna je mina Vojske Severne i Južne Koreje započele uklanjanje jednog dela nagaznih mina u oblasti duž granice u kojoj je zakopano više od 800.000, objavili su zvaničnici ove dve zemlje. Na jugu, čišćenje je započeto u utvrđenoj zajedničkoj bezbednosnoj oblasti u selu Panmandžom. Mine će takođe […] Članak Koreje počinju s uklanjanjem nagaznih mina u pograničnom području se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Otkriven tajni život šumskih antilopa

Izvor: Danas, 02.Okt.2018

Getty ImagesŠumska antilopa je na listi životinja kojima preti izumiranje Najveća svetska šumska antilopa je prvi put uhvaćena na kameri u Ugandi. Specifična prugasta antilopa, poznata kao niski bongo, snimljena je u gustoj šumi blizu granice sa Demokratskom Republikom Kongo. Naučnici kažu da...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.