Izvor: NoviMagazin.rs, 25.Feb.2020, 19:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Konstituisana Komisija Vlade Srbije za kapitalne investicije

Komisija za kapitalne investicije koja će se baviti donošenjem odluka o spremnosti predloga projektnih ideja i projekata u Srbiji, formirana je danas na sednici održanoj u Beogradu.

Kako je saopšteno iz Vlade Srbije, formirana su i radna tela po sektorima zadužena za upravljanje kapitalnim investicijama kroz sprovođenje investicionog programa "Srbija 2025" koji obuhvata projekte u vrednosti od 14 milijardi evra.

"Radna tela će na mesečnom nivou izveštavati Komisiju >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << o napretku implenetacije programa, a Ministarstvo finansija će, prema metodlogiji, voditi integrisanu bazu kapitalnih projekata u cilju praćenja njihove realizacije", stoji u saopštenju.

Komisijom predsedava premijerka Ana Brnabić, a za potpredsednike su izabrani ministar finansija Siniša Mali, ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović i ministarka za evropske integracije Jadranka Joksimović.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.