Konačno zakazana sednica Skupštine grada Niša o aerodromu

Izvor: N1 televizija, 21.Jun.2018, 12:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Konačno zakazana sednica Skupštine grada Niša o aerodromu

Sednica Skupštine grada Niša, na kojoj treba da se raspravlja o predaji aerodroma "Konstantin Veliki" državi, zakazana je za petak u 8.00 časova.

U pozivu za skupštinsko zasedanje koji je uputio predsednik Skupštine grada Niša Rade Rajković navodi se da će sednica biti održana "u zakonskom roku", a da su svi odbornici "obavešteni o terminu i dnevnom redu".

Inicijativa "Ne damo niški aerodrom" pozvala je sve građane Niša da sutra u 9.00 časova ispred Skuštine >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << grada učestvuju u protestu protiv poklanjanja aerodroma "Konstantin Veliki" državi.

Skupština grada Niša poslednji put je zasedala 23. marta, a skupštinsko zasedanje na kome je trebalo da se odlučuje o sudbini aerodroma bilo je zakazano za 10. april, ali je odloženo zbog protesta Nišlija.

Veće grada Niša je po preporuci Vlade Srbije odluku o predaji državi imovine Aerodroma "Konstantin Veliki" donelo 30. marta.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.