Izvor: Vesti-online.com, 23.Mar.2019, 17:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kombi kruži Beogradom, s razglasa poruke protiv lidera opozicije

Beogradskim ulicama kruži kombi sa čijeg razglasa odjekuju poruke protiv lidera opozicije.

Kombi je snimila ekipa N1 u centru Beograda. Viđen je i na Novom Beogradu.

Naprednjačko ludilo!

Kamion ide centrom Beograda i preko razglasa ide najprimitivniji tekst protiv članova @SavezZaSRB.

Ovo je otišlo predaleko, u predvorju smo fašizma! pic.twitter.com/P6CwoPMEz5— Nikola Jovanovic (@Nik_Jov) 23. март 2019.

Nikola Jovanović iz Narodne stranke na Tviteru je objavio snimak istog kombija u centru Beograda sa čijeg razlasa su se čule poruke protiv jednog od lidera Saveza za Srbiju Dragana Đilasa.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Kombi kruži Beogradom, s razglasa poruke protiv lidera opozicije

Izvor: Radio 021, 23.Mar.2019

Beogradskim ulicama kruži kombi sa čijeg razglasa odjekuju poruke protiv lidera opozicije...Kombi je snimila ekipa N1 u centru Beograda. Viđen je i na Novom Beogradu...Nikola Jovanović iz Narodne stranke na Tviteru je objavio snimak istog kombija u centru Beograda sa čijeg razlasa su se čule poruke...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.