Koliko štete Trudou nanosi skandal sa crnim licem?

Izvor: Danas, 20.Sep.2019, 12:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Koliko štete Trudou nanosi skandal sa crnim licem?

Tri slučaja u kojima kanadski premijer Džastin Trudo nosi crnu ili smeđu masku na licu – koji su naširoko prihvaćeni kao rasističke karikature – pali su poput bombe usred kanadske izborne kampanje. Koliko će to uticati na njegovu šansu da pobedi? Džastin Trudo je pokajnički priznao da nikad nikom nije pričao o svojoj istoriji nošenja […] Članak Koliko štete Trudou nanosi skandal sa crnim licem? se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

"LJUT SAM NA SEBE" Osvanuo i treći rasistički snimak, Trudo kaže da se ne seća koliko puta je imao zacrnjeno lice (FOTO, VIDEO)

Izvor: Blic, 21.Sep.2019, 10:14

Kanadski premijer Džastin Trudo znoji se da zaustavi dalju štetu svom imidžu, nakon što su se u sred izborne kampanje pojavile njegove rasističke slike iz prošlosti.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.