Koliko para, toliko muzike: Evo koliko košta nastup domaćih estradnih umetnika za Novu godinu

Izvor: B92, 12.Nov.2015, 23:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Koliko para, toliko muzike": Evo koliko košta nastup domaćih estradnih umetnika za Novu godinu

Naš narod lepo kaže: “Koliko para, toliko muzike“ i ovom devizom se vode naši estradni umetnici.

Iako ima još mesec i po dana do Nove godine, polako ali sigurno ugovaraju se nastupi za “najluđu noć u godini“. Bila najluđa ili ne, neki će uzeti pozamašan honorar za dvočasovni nastup.

U domaćim medijima uveliko su se pojavile informacije gde će nastupiti neke naše zvezde i koliko će to zadovoljstvo koštati ugostitelje.

Zdravko Čolić nastupa >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << na Starogradskom trgu u Budvi za 80.000 evra, Severina u Duborvniku za 50.000 evra, Aca Lukas ima zakazan nastup u inostranstvu za 50.000 evra, Seka Aleksić uzeće 35.000 evra za nastup u Beogradu, Nataša Bekvalac za 25.000 evra, Rada Manojlović nastupa u Vrčinu za 20.000 evra, Dara Bubamara u diskoteci u inostranstvu za 20.000 evra.

Pevači se inače žale da su “manje pare“ u ponudi nego prethodnih godina. Ako ćemo iskreno, nije im loše.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.