Kolaps na auto-putu: Lančani sudar četiri vozila, povređene dve osobe

Izvor: B92, 20.Maj.2019, 17:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kolaps na auto-putu: Lančani sudar četiri vozila, povređene dve osobe

Dve osobe povređene su danas u lančanom sudaru četiri vozila na auto-putu kod Hitne pomoći, u pravcu Novog Beograda, prenose beogradski mediji.

Kako se navodi, jedan muškarac je prebačen u Urgentni centar, dok je devojka zadobila lakše povrede.

Zbog sudara je stvorena kolona koja se protezala sve do Konjarnika, a zbog kiše i vlažnih kolovoza, na auto-putu je bilo gužve i iz smera Novog Beograda.

U vreme saobraćajnog špica u Beogradu dogodio se lančani >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sudar na auto-putu kod Hitne pomoći u smeru ka Novom Beogradu, te se formirala kolona sve do Dušanovca.

"Jedna devojka je lakše povređena u udesu, ali nemamo informaciju koliko je vozila učestvovalo u udesu". rekli su za "Blic" iz Hitne pomoći.

Zbog kiše i vlažnih kolovoza, na auto-putu je gužva i iz smera Novog Beograda. Saobraćaj je otežan i na Brankovom i na Pančevačkom mostu, kao i na centralnim ulicama prestonice.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Lančani sudar na auto-putu u Beogradu

Izvor: RTS, 20.Maj.2019

. Nešto pre 17 sati na auto-putu kod Hitne pomoći u Beogradu dogodio se lančani sudar u kome su učestvovala četiri vozila. Jedna osoba prevezena je kolima Hitne pomoći u Urgentni centar a drugoj je pomoć ukazana na licu mesta.

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.