Kod splava Blej voč našli kesu sa karabinom

Izvor: Mondo, 06.Apr.2019, 15:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Kod splava 'Blej voč' našli kesu sa karabinom"

Kesa sa karabinom pronađena je danas prilikom čišćenja priobalja od hotela "Jugoslavija" do Brankovog mosta, kod splava "Blej voč", izjavio je zamenik gradonačelnika Goran Vesić.

Foto: Mondo/ Goran Sivački

"Tokom čišćenja priobalja pronađen je džak sa karabinom. Mesto je obezbeđeno i pozvana je policija", rekao je za "Blic" Vesić, koji je učestvovao u akciji čišćenja priobalja Save i Dunava.

Akcija čišćenja priobalja Save i Dunava počela >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << je danas čišćenjem obale Dunava od hotela "Jugoslavija" do Brankovog mosta, dok će sutra biti očišćeno savska obala kod Čukaričkog rukavca, ako i kanal u Borči.

Gradonačelnik pozvao Beograđane da čiste grad

Pored Vesića, u akciji su učestvovali direktor "Srbijavoda" Goran Puzović, vlasnici splavova, zaposleni u Gradskoj upravi, radnici komunalnih preduzeća i građani.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.