Kod petlje Lapovo dva udesa, saobraćaj usporen

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Jun.2021, 10:58

Kod petlje Lapovo dva udesa, saobraćaj usporen

Na auto-putu E-75, na deonici Batočina-Lapovo, kod petlje Lapovo, saobraćaj se pre podne odvija usporeno zbog dve saobraćajne nezgode, saopštilo je JP "Putevi Srbije".

Teretno motorno vozilo probilo je zaštitnu ogradu u razdelnom pojasu i za saobraćaj je zatvorena preticajna saobraćajna traka u smeru ka Beogradu, dok se saobraćaj odvija voznom i zaustavnom saobraćajnom trakom.

U smeru Beograd-Niš, zbog saobraćajne nezgode u kojoj su učestvovala dva putnička vozila i kombi, saobraćaj se odvija zaustavnom saobraćajnom trakom, dok su za saobraćaj zatvorene preticajna i vozna saobraćajna traka.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.