Kod komšija počeo treći talas koronavirusa?

Izvor: B92, 18.Avg.2020, 16:27

Kod komšija počeo treći talas koronavirusa?

Ljubljana/Zagreb -- Portparol slovenačke vlade Jelko Kacin izjavio je danas da se boji da je u Hrvatskoj počeo treći talas zaraze koronavirusa.

"Nemamo o tome dokaza, ali tu mogućnost ne možemo isključiti. Biće potrebno doneti neke mere kako bismo sprečili uvoz zaraze, ali ćemo morati pritom da vodimo računa i o privrednim aktivnostima dve zemlje", rekao je Kacin na konferenciji za novinare.

O novim najavljenim merama zaštite Slovenija će, kazao je, odlučiti >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sutra.

Vlada, dodao je on, ne želi da žuri sa donošenjem odluka i želi da Slovencima u Hrvatskoj ostavi dovoljo vremena da se vrate svojim kućama, preneo je zagrebački Jutarnji list.

Prema podacima koje su predstavili, dosad je u Sloveniju iz Hrvatske uvezeno 108 slučajeva, najviše iz Paga, Makarske, Biograda na moru i Poreča.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.