Kobna tetovaža: Zbog infekcije izgubila bebu, i završila u invaldiskim kolicima

Izvor: Vesti-online.com, 04.Okt.2018, 16:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kobna tetovaža: Zbog infekcije izgubila bebu, i završila u invaldiskim kolicima

Jedna rečenica ispod grudi promenila je njen život zauvek.

Trudna tinejdžerka izgubila bebu i završila u kolicima nakon što se je ispod svoje desne dojke uradila tetovažu.

Luisa Fernanda (16) iz Kolumbije razbolela se nakon što se njena nova tetovaža inficirala. Doktori su joj rekli da nikada više neće moći da hoda, jer se infekcija proširila na njenu kičmenu moždinu.

- Morala sam da prođem kroz operaciju prilikom koje su iz mene izvukli >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << nešto zaražene tečnosti. Pila sam mnogo lekova. Imala sam spontani pobačaj i izgubila sina kojeg sam nosila - rekla je Luisa.

Nakon toga nesrećna devojka morala je da počne da pije druge vrste lekova, da se izbori sa depresijom koju je gubitak bebe ostavio za sobom.

Ona na društvenim mrežama često govori o svom iskustvui, kako bi druge ljude upozorila na potencijalne opasnosti od tetoviranja.

- Pre godinu dana samo je jedna mala tetovaža dovela do toga da ja više nikada ne mogu da stanem na svoje noge - poručila je ona.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.