Ko želi da se bavi istinom ne može da napravi ništa loše

Izvor: Danas, 29.Avg.2019, 15:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ko želi da se bavi istinom ne može da napravi ništa loše

Vest o tome da se na inicijativu RTS priprema serija "Sablja" o ubistvu premijera Zorana Đinđića čiji su autori Goran Stanković i Vladimir Tagić, koji su na upravo završenom Sarajevo film festivalu za svoj projekat u razvoju, u kategoriji Cinelink Drama, osvojili nagradu... Članak Ko želi da se bavi istinom ne može da napravi ništa loše se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Marković: Nema nikakvog smisla izlaziti na režirane i fingirane izbore

Izvor: Danas, 30.Avg.2019, 12:05

Reditelj Goran Marković rekao je za FoNet da bi ga bilo sramota da izađe na, kako je ocenio, režirane i fingirane izbore i poručio da ne želi da ga "neki Mekalister na to nagovara". Članak Marković: Nema nikakvog smisla izlaziti na režirane i fingirane izbore se pojavljuje prvo na Dnevni list...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.