Ko je zapravo zapalio kamion na granici sa Venecuele i Kolumbije: Procurile informacije koje razotkrivaju istinu

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Feb.2019, 16:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ko je zapravo zapalio kamion na granici sa Venecuele i Kolumbije: Procurile informacije koje razotkrivaju istinu

Za vreme jučerašnjeg sukoba na granici Venecuele i Kolumbije jedan od kamiona s američkom USAID pošiljkom je izgoreo.

Brojni zapadni mediji od jutros optužuju Madurovu vojsku da su "zapalile humanitarnu pomoć", ali pojedini izvori navode kako su kamion zapravo zapalili aktivisti opozicije kako bi optužili venecuelanske snage i izazvali reakciju.

Venecuelanski ministar spoljnih poslova, Jorge Areaza, direktno je prozvao američkog državnogsekretara ističući kako >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << on i njegove "plaćene ubice" traže povod za pokretanje rata protiv Venecuele.

- CIA-in stručnjak u operacijama pod lažnom zastavom, Pompeo, misli da može da prevari svet sa zapaljenim kamionom kog su zapalili njegovi agenti iz Kolumbije. Ako želi da sazna ko je zapalio kamion s lažnom pomoći neka pogleda kod svojih agenata - poručio je Areaza.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.