Ko je dirao Anastasiju pa je ovako odreagovala?

Izvor: Vesti-online.com, 31.Jul.2013, 20:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ko je "dirao" Anastasiju pa je ovako odreagovala?

Anastasija, ćerka Svetlane Ražnatović veoma je aktivna na društvenim mrežama, čak i posle noćnog provoda! Ovog puta se oglasila očigledno iznervirana nečim.

Neko je izgleda kritikovao u provodu

 

- Jedini način da izbegneš kritike jeste: da ne radiš ništa, ne govoriš ništa i ne budeš ništa, napisala je Anastasija (15) na svom Fejsbuk profilu posle provoda na jednom od poznatih beogradskih splavova (pohvalila se na FB gde je bila).

  Ista Ceca, zar ne?

 

Sad nevezano za temu, da li se i vama čini da Anastasija sve više liči na svoju majku?

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Ko je "dirao" Anastasiju pa je ovako odreagovala?

Izvor: Dzungla.org, 31.Jul.2013

Anastasija, ćerka Svetlane Ražnatović veoma je aktivna na društvenim mrežama, čak i posle noćnog provoda! Ovog puta se oglasila očigledno iznervirana nečim.. OpširnijeVesti Online

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.