Ko je Tamara Zvicer koja je spasila muža od atentatora? Crnogorskoj policiji je dobro poznata od ranije

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Maj.2020, 01:07

Ko je Tamara Zvicer koja je spasila muža od atentatora? Crnogorskoj policiji je dobro poznata od ranije

Sumnja se da je 2016. pokušao da je ubije Jovan Vukotić

Supruga Radoja Zvicera, Tamara, u poslednjem momentu je spasila je život svom mužu kada je u vatrenom obračunu, koji se dogodio u Ukrajni, odvratila napadače od namere da likvidiraju navodnog vođu "kavačkog klana".

Detalje ovog napada objavio je ukrajinski portal "Detektiv-info". Na video snimku vidi se ženska ruka kako puca iz pištolja na napadače koji su pokušali da ubiju njenog supruga.

Inače, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Tamara Zvicer je crnogorskoj policiji poznata odavno. Za pokušaj njenog ubistva 2016. godine osumnjičen je Jovan Vukotić, visokorangirani pripadnik "kavačkog klana".

Vukotić je kasnije policiji dostavio video snimke i putne isprave, koje su mu poslužile kao alibi da tog 23. maja nije bio u Kotoru već u Sloveniji.

To nije bio jedini susret Zvicerove sa pripadnicima policije. Ona je 2019. godine pokrenula parnični postupak protiv kotorske policije u kojem je tražila da joj se vrate tehnički uređaji koji nisu bili predmet krivičnog postupka, a koji su oduzeti prilikom pretresa kuće Radoja Zvicera.

Još tada, policija je njenog supruga označila kao vođu "kavačkog" klana.

Ranije, tokom 2018. godine, Tamara se dovodila u ljubavnu vezu sa šefom obezbeđenja njenog supruga Aleksandra Đurišića. Prema tadašnjem pisanju medija, navodno postoje audio snimci koji dokazuju da supruga vođe "kavačkog klana" ima aferu sa Đurišićem.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.