Ko je Naser Šalja zbog kog je SAD okrenula leđa Albancima? Krvnik koji je kosom ubijao Srbe desna je ruka Tačija!

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Avg.2019, 07:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ko je Naser Šalja zbog kog je SAD okrenula leđa Albancima? Krvnik koji je kosom ubijao Srbe desna je ruka Tačija!

Ubijao je zarobljene žene, decu i starce tako što bi ih sekao kosom.

Bio je jedan od najbližih saradnika Tačija, a sada predvodi agenciju koja, ''oslobađa uzurpiranu imovinu na severu'' KIM.

Velika Britanija se prva povukla iz odbora Agencije s verifikacijom imovine tzv. Kosova, a pre dva dana su to uradile i SAD zbog odbijanja Prištine da sa čela te agencije smeni Nasera Šalju, a ambasador Kosnet je pomenutu odluku ovako obrazložio:

- SAD su se povukle >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kao ranije Velika Britanija. Nećemo nastaviti saradnju s rukovodstvom koji se služi ličnim i političkim interesima, umesto da služi narodu. Odabirom nekvalifikovanih prijatelja za vladine položaje šteti imidžu tzv. Kosova i predstavlja izdaju narodnog poverenja - rekao je američki ambasador Kosnet.

A ko je ustvari Naser Šalja zvani Fatira.. Jedan od najbližih saradnika Hašima Tačija, koji se poslednjih godina sprijateljio sa Ramušem Haradinajem bio je optužen da je srpske zarobljenike ubijao kosom.

Povezivan je i sa slučajem ''Klečka'', kada su 1998. kindapovani Srbi iz Orahovca mučeni, silovani i na kraju ubijani tako što su bacani u jamu sa krečom.

Podsećanja radi, tada su pripadnici OVK u periodu od 12. maja do 22. jula 1998. na najbrutalniji način ubili 84 civila srpske nacionalnosti, a njihovi ostaci pronađeni su u masovnim grobnicama. Među optuženima za pomenuti masakr bio je i Fatmir Ljimaj, ali protiv njega, kao i protiv ostale osmorice, među kojima je bio i Naser Šalja, albanski sud u Prištini odbacio je sve optužbe.

Sam Šalja, nije bio previše zabrinut zbog poteza koji su povukli Veliku Britanija i SAD, pa je samo izjavio kako Agencija, na čijem čelu on radi u zakonu i da ''oslobađa uzurpiranu imovinu na severu''.

- Uz bezrezervnu podršku članova međunarodnog odbora i podršku kancelarije UNDP-a, u završnoj smo fazi implementacije odluka o vraćanju stanarskih prava u društvenom vlasništvu koja su izgubljena kao rezultat diskriminacije i kompezacije - piše u saoštenju Agencije i ističe da su već ''ispraznili okupirane nekretnine u severnoj Mitrovici''.

BONUS VIDEO: Hteli sekirama protiv topova: Zašto je ova bitka SRPSKE VOJSKE posebna? (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

KRVNIK KOSOM UBIJAO ZAROBLJENE SRBE, SAD BI I DA IM KUĆE OTIMA! Evo ko je Naser Šalja zvani Fatira

Izvor: Kurir, 18.Avg.2019

Ubijao je zarobljene žene, decu i starce tako što bi ih sekao kosom.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.