Izvor: Blic, 09.Nov.2017, 16:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Knežević: Odluka Evropske komisije o "Hestilu" dobra vest za Srbiju

Ministar privrede Goran Knežević izjavio je danas da je odluka Evropske komisije da "Hestil" ne snosi odgovornost za povraćaj državne pomoći koju je "Železara Smederevo" primila u prošlosti veoma važna vest za Srbiju.

Resorni ministar je naveo da je ovo važna vest za sve investitore koji razmišljaju da ulažu novac u Srbiji.

"Priznanje Evropske komisije će imati pozitivan i dalekosežan uticaj na privredni razvoj i stabilnost Srbije, budući da je to potvrda >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << da kod nas postoji pravna sigurnost i povoljan pravni okvir za buduće strane investicije u Srbiji", rekao je Knežević.

Evropska komisija je uradila procenu odgovornosti "Hestila" za povraćaj potencijalno nedozvoljene državne pomoći koja je u prošlosti dodeljena Železari Smederevo na osnovu detaljne analize, naveo je ministar.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Knežević: Odluka EK za Železaru je odlična vest za Srbiju i investitore

Izvor: Beta, 09.Nov.2017

Ministar privrede Srbije Goran Knežević izjavio je danas da je odluka Evropske komisije da Hestil ne snosi odgovornost za povraćaj državne pomoći koju je Železara Smederevo primila u prošlosti važna vest za sve investitore koji razmišljaju da ulažu novac u Srbiji.Kako je saopštilo Ministarstvo...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.