Izvor: RTS, 24.Okt.2020, 06:09

Kišni vikend pred nama, kada se razvedrava

Ujutru se padavine očekuju na severu i zapadu Srbije, a uveče i na jugu zemlje. Temperatura u padu za 4 do 5 stepeni. Ujutru od 2 do 12 stepeni, najhladnije na istoku, najviša dnevna od 17 stepeni do 21 stepen. U Beogradu od sredine dana povremeno kiša, temperatura do 19 stepeni.
Ujutro i pre podne na severu i zapadu, a posle podne i uveče u ostalim krajevima jače naoblačenje mestimično s kišom. 

U nedelju oblačno i hladnije, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << mestimično sa kišom. Prestanak padavina se očekuje uveče i tokom noći.
Vetar u većem delu slab promenljiv, na istoku umeren istočni. Najniža temperatura od 7 do 12, a najviša od 14 do 17 stepeni.
U ponedeljak ujutru i pre podne razvedravanje, posle podne pretežno sunčano i toplije. Vetar slab i umeren južni. Najniža temperatura od 7 do 11, a najviša od 18 do 21 stepen. 

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

OBLAČNO I SVEŽIJE JUTRO U SRBIJI: Poznato kakvo nas vreme očekuje za vikend i početkom sledeće nedelje

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Okt.2020

U Beogradu ujutru i pre podne umereno oblačno i suvo, od sredine dana oblačno, povremeno sa kišom...Danas će u Srbiji ujutru i pre podne biti umereno oblačno i u većini mesta suvo, a na jugu i jugoistoku sa dužim sunčanim intervalima...Ujutru i pre podne na severu i zapadu, a posle podne i uveče...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Vremenska prognoza - 25. oktobar

Izvor: RTS, 24.Okt.2020

Najviša dnevna temperatura od 13 do 17 stepeni.  . .25.10.2020. Nedelja: Oblačno i hladnije, mestimično sa kišom. Tokom noći prestanak padavina i delimično razvedravanje, najpre na severu i zapadu.  Vetar slab i umeren. uglavnom zapadni i severozapadni. Najniža...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.