Kiseonika imaju za manje od osam sati; nastavlja se dramatična potraga

Izvor: B92, 23.Apr.2021, 14:21

"Kiseonika imaju za manje od osam sati"; nastavlja se dramatična potraga

Džakarta -- Potraga za indonezijskom podmornicom, koja je sa 53 člana posade u sredu ujutru nestala u vodama nedaleko od Balija, i dalje traje.

Ukoliko su članovi posade živi, kiseonika imaju za još manje od osam sati.

Podsetimo, indonežanska mornarica traga za nestalom podmornicom sa 53 člana posade i zatražila je pomoć od Australije i Singapura, saopštila je vojska te zemlje.

Predstavnici ministarstava odbrane Australije i Singapura nisu za sada >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << komentarisali navode o ovom incidentu.

Podmornica nemačke proizvodnje KRI Nangala-402 sprovodila je vežbu u vodama severno od ostrva Bali u trenutku kada je nestala, saopštio je portparol mornarice, prenela je agencija Rojters.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.