Izvor: Nezavisne Novine, 08.Jun.2021, 08:00

Kim Jong Un priznaje teško stanje u zemlji? Zakazao sastanak s vrhom partije

PJONGJANG - Sjevernokorejski lider Kim Jong Un zakazao je sastanak s vrhom Radničke partije na kojem će se razmatrati dosadašnji ekonomski rezultati u 2021. godini i kako poboljšati privredu u drugoj polovini ove godine, navodi se u današnjem izvještaju državne novinske agencije KCNA.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Lider Severne Koreje zakazao sastanak sa vrhom partije o ekonomiji

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Jun.2021

Severnokorejski lider Kim Džong Un zakazao je sastanak sa vrhom Radničke partije na kojem će se razmatrati dosadašnji ekonomski rezultati u 2021. godini i kako poboljšati privredu u drugoj polovini ove godine, navodi se u  izveštaju državne novinske agencije KCNA...Kim traži veću ulogu u vladi...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.