Kija večeras ulazi u zadrugu 2: Opšta pometnja, fanovi podivljali

Izvor: Vesti-online.com, 06.Sep.2018, 20:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kija večeras ulazi u zadrugu 2: Opšta pometnja, fanovi podivljali

Bivša učesnica i pobednica "Zadruge 1" Kristina Kija Kockar postigla je megapopularnost učešćem u rijalitiju, nakon čega se posvetila muzičkoj karijeri. Ona je izjavila da ne planira da bude deo "Zadruge 2", ali onda se desilo nešto neočekivano.

Kija je objavila fotografiju na svom Instagram profilu gde je napisala: "Sutra uveče RTV Pink" što je izazvalo opštu pometnju među njenim vernim fanovima, jer je to vreme kada će milioni gledalaca biti prikovani ispred tv >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << ekrana i pratiti ko su novi učesnici rijalitija "Zadruga 2".

Veliki broj obožavaoca jedva čeka da ponovo gleda Kiju na malim ekranima, ali da li će do toga zaista i doći, ostaje da vidimo večeras kada i počinje najveći šou program do sada.

Kija je snimila novu pesmu "Potpis", koja će posle velikog hita "Ne vraćam se na staro" sigurni smo pobrati velike simpatije slušalaca.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

KIJA VEČERAS ULAZI U ZADRUGU 2! Opšta pometnja, fanovi PODIVLJALI, a njena objava je napravila HAOS pred otvaranje!

Izvor: Scandal.rs, 06.Sep.2018

Bivša učesnica i pobednica “Zadruge 1” Kristina Kija Kockar postigla je megapopularnost učešćem u rijalitiju, nakon čega se posvetila muzičkoj karijeri. Ona je izjavila da ne planira da bude deo “Zadruge 2”, ali onda se desilo nešto neočekivano. Kija je objavila fotografiju na svom Instagram...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.