Kija Kockar otkrila zbog čega ne gleda Zadrugu 2

Izvor: Vesti-online.com, 09.Okt.2018, 23:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kija Kockar otkrila zbog čega ne gleda Zadrugu 2

Iako je pobedila u prvoj sezoni "Zadruge", Kija Kockar priznaje da ne prati drugu sezonu ovog rijalitija.

- Ne baš. Pogledam samo poneke isečke na Jutjubu ili ako uhvatim da na Instagramu neko nešto postavi - otkrila je pevačica za Telegraf.

Dress @mon_tresor_couture Shoes @lyubovbyaxb Hair @mister_x_hairspa Make Up @zeljkaj

A post shared by KIJA KOCKAR (@kija_kockar__official) on Sep 6, 2018 at 3:35pm PDT

- Ponekad mi ostane upaljen TV, ali imam milion obaveza, tako da ne… - objasnila je Kija svoje razloge zbog kojih ne prati ono što rade novi zadrugari.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Kija Kockar otkrila zbog čega NE GLEDA ZADRUGU 2!

Izvor: Svet, 10.Okt.2018, 11:32

Iako je pobedila u prvoj sezoni “Zadruge”, Kija Kockar priznaje da ne prati drugu sezonu ovog rijalitija.. “Ne baš. Pogledam samo poneke isečke na Jutjubu ili ako uhvatim da neko na Instagramu neko nešto postavi”, otkrila je pevačica za Telegraf.. “Ponekad mi ostane upaljen TV, ali imam...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.