Kića je hteo da se dokopa šume, ali egzekutor je bio brži: Šta nam sve OTKRIVA snimak ubistva vođe Alkatraza

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Nov.2019, 02:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kića je hteo da se dokopa šume, ali egzekutor je bio brži: Šta nam sve OTKRIVA snimak ubistva vođe Alkatraza

Snimak smaknuća Ljubomira Markovića pokazuje da je reč o profesionalcu koji je hladnokrvno izveo ubistvo, ne dajući ni najmanju šansu žrtvi da se izvuče.

Smaknuće jednogod vođa partizanovih navijača Ljubomira Markovića Kiće (39) u Ulici Grčića Milenka kod broja 67 je izvedeno kao vrlo dobro smišljena i isplanirana akcija. Žrtvi, iako je bila naoružana, nije data mogućnost da se odbrani.

- I na snimku koji sada kruži internetom vidi se sva hladnokrvnost >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dečka koji puca. Nije ga omelo ni to što je u blizini bilo još ljudi, niti što mu se vidi lice. Pucao je hladnokrvno, na kraju ga overio na samoj benzinskoj pumpi. Marković je potrčao pokušavajući da se spase, ali uzalud. Verovatno je hteo da se dokopa šume, ali je zločinac bio brži - navodi sagovornik iz policije.

Ipak, snimak otkriva i da je ubica profesionalac, koji je pazio na svaku sitnicu koja je mogla da ga identifikuje.

Pokrio je uši, a kaput je sakrio konstituciju tela. To će u mnogome da oteža rad na njegovom prepoznavanju. Od toga ko je ubio Markovića, policiju mnogo više interesuje ko je dao nalog i ko je organizovao brutalno smaknuće.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.