Na Kosovu i Metohiji novih 36 slučajeva, još jedna osoba preminula

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Jun.2020, 21:32

Na Kosovu i Metohiji novih 36 slučajeva, još jedna osoba preminula

Na teritoriji KiM danas je registrovano 36 novih slučajeva korona virusa, kao i jedan novi smrtni slučaj povezan sa COVID-19.

Od početka pandemije na KiM je registrovano 1.194 zaraženih korona virusom i 31 smrtni slučaj povezan sa COVID-19, saopšteno je večeras iz instituta za javno zdravlje u Prištini.

Istitut za javno zdravlje u Prištini saopštio je da je danas izlečeno osam pacijenata, tako da je ukupan broj izlečenih 884.

Ranije večeras, sa Klinike za infektivne bolesti u Prištini je saopšteno da je jedna osoba preminula, što je 31. smrtni slučaj povezan sa korona virusom od početka pandemije, prenelo je Kosovo onlajn.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.