Kevina Spejsija očekuje optužnica za seksualno napastvovanje tinejdžera

Izvor: Večernje novosti, 25.Dec.2018, 00:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kevina Spejsija očekuje optužnica za seksualno napastvovanje tinejdžera

Američki glumac Kevin Spejsi će biti optužen za seksualno napastvovanje jednog tinejdžera u julu 2016. u restoranu u Nantaketu kod Bostona, rekao je tužilac u američkoj državi Masačusets Američki glumac Kevin Spejsi će biti optužen za seksualno napastvovanje jednog tinejdžera u julu 2016. u restoranu u Nantaketu kod Bostona, rekao je tužilac u američkoj državi Masačusets. Okružni sudija Majkl O'Kif rekao je za list Boston Gloub da Spejsi treba da se pojavi >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << u Okružnom sudu u Nantaketu 7. januara. Policija s ostrva Nantaket istražuje od novembra 2017. ove navode o napastvovanju pošto je majka tinejdžera izjavila da je podnela tužbu protiv glumca.PROČITAJTE JOŠ: PRVI FILM POSLE SKANDALA: Prodato svega 10-ak karata za ''Billionare boys'' Kevina Spejsija Bivša voditeljka Heder Anru je izašla u javnost u novembru 2017. godine i rekla da je glumac uvukao ruku u pantalone njenog tada 18-ogodišnjeg sina u restoranu Klab Kar u julu 2016. godine. Kevina Spejsija, glumca nagrađenog Oskarom, optužilo je više muškaraca za seksualno napastvovanje od početka pokreta "I Ja" (MeToo) .

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Kevin Spacey optužen za seksualno napastavovanje tinejdžera; reagovao bizarnim video snimkom

Izvor: Tracara.com, 25.Dec.2018

Američki glumac Kevin Spacey će biti optužen za seksualno napastvovanje jednog tinejdžera u julu 2016. u restoranu u Nantaketu kod Bostona, rekao je tužilac u američkoj državi Masačusets. Okružni sudija Michael O’Keefe rekao je za list Boston Globe da Spacey treba da se pojavi u Okružnom...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.