Keruša živa TRULILA, iz vrata joj virio lanac kojim je bila vezana (UZNEMIRUJUĆE FOTOGRAFIJE)

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Sep.2018, 21:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Keruša živa TRULILA, iz vrata joj virio lanac kojim je bila vezana (UZNEMIRUJUĆE FOTOGRAFIJE)

Životinja vezana još kao štene

Keruša kojoj je zarđao lanac bio duboko urastao u vrat, odnosno u meso koje je polako trulilo i jako smrdelo, i koja je bila osuđena na sporu i surovu smrt operisana je ovih dana u jednoj veterinarskoj ambulanti u Bajinoj Bašti, i tako spasena od teškog mučenja.

Pročitajte i:

- Čuo sam od prijatelja da gradom luta pas u jako lošem stanju, kome iz vrata viri komad žice. Pre nekoliko dana, uspeli smo da kerušu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << uhvatimo, stavimo je u kola i odvezemo do veterinara Milana Dokića. Tu je keruša uspavana, a na vratu, osim žice imala je i veliku zagnojenu ranu - ispričao je danas novinarima Goran Stevanetić iz Bajine Bašte.

Tek kad su veterinari pokušali da uklone žicu, primetili su da je u mesu, duboko u vratu, urastao zarđali lanac, barem dva santimetra ispod kože. Lanac su odsekli motocanglama, i izvadili iz mesa, a tek onda rana je zašivena, i psu su dali lekove.

Posle operacije keruša je dobro, procena je da joj je lanac koji je urastao u meso i kožu stavljen oko vrata još pre dve godine, kad je bila štene.

Keruša će, dok se potpuno ne oporavi ostati kod Gorana, koji je nada će se neko javiti da je udomi, pošto on već ima osam pasa, od toga pet je usvojio sa ulice.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.