Kejt Blanšet povređena tokom pozorišne predstave

Izvor: Blic, 03.Sep.2009, 00:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kejt Blanšet povređena tokom pozorišne predstave

Australijska glumica Kejt Blanšet povredila je glavu tokom izvođenja predstave u Sidneju, objavili su australijski mediji, prenosi AFP.



Prema navodima australijskog ogranka agencije Asošijeted pres, incident se dogodio tokom izvođenja komada "Tramvaj zvani želja". Australijske radio stanice precizirale su da je glumicu udarila radio-stanica koju je, u skladu sa scenarijom, bacio jedan član glumačke postave. Neimenovana žena iz publike kazala je da je glumici >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << "krv curela niz zadnji deo glave i vrat".

"Igrala je još tridesetak sekundi, a potom je otrčala, mislili smo da je zbog sledeće scene, ali pre nego što smo shvatili šta se dešava, svetla su se upalila i rekli su nam da zbog tehničkih problema treba da izađemo iz pozorišta", dodala je ona.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.