Kćerka zvezde devedesetih priznala da je spiskala očevo milionsko bogatstvo

Izvor: B92, 18.Avg.2020, 17:31

Kćerka zvezde devedesetih priznala da je spiskala očevo milionsko bogatstvo

Kćerka pokojnog Kurta Kobejna, 28-godišnja Frensis Bin, priznala je da je spiskala oko 11 miliona dolara očevog bogatstva pre nego se 2016. godine otreznila i shvatila šta je učinila.

Frensis je nasledila očevo bogatstvo i autorska prava pa je danas teška oko 200 miliona dolara, ali do sada, kako kaže, nije imala pojma o upravljanju novcem. "Prestala sam da naručujem luksuzni Uber i sada naručim običnu vožnju ili idem pešice ako mi je blizu", kaže Frensis, koja je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << mesečno dobijala po 100.000 dolara džeparca.

"Shvatila sam da, koliko god novca da imam, može se potrošiti ako njim ne raspolažem pametno", rekla je i dodala da je angažovala ljude koji joj pomažu da upravlja ostatkom novca.

"Uvek sam imala čudan odnos prema tom novcu jer ga nisam zaradila. Činio se kao ogromna pozajmica", kaže i dodaje da se često osećala krivom jer je imala osećaj kao da troši novac neke nepoznate osobe.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kćerka Kurta Kobejna priznala da je spiskala očevo milionsko bogatstvo

Izvor: Nezavisne Novine, 18.Avg.2020

Kćerka pokojnog muzičara Kurta Kobejna, 28-godišnja Frensis Bin, priznala je da je spiskala oko 11 miliona dolara očevog bogatstva prije nego se 2016. godine otrijeznila i shvatila šta je učinila.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.