Kao rogovi u vreći: DS zbog Đilasa ostaje bez predsednika!?

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Sep.2018, 14:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kao rogovi u vreći: DS zbog Đilasa ostaje bez predsednika!?

Savez loše prihvaćen od strane visokih funkcionera Demokratske stranke

Demokrate smenjuju Lutovca jer ih nije pitao da li su za ulazak u Đilasov savez. Na prošloj sednici Glavnog odbora DS je donela odluku da se ujedini opozicija, ali Lutovac tom prilikom nije ni pomenuo ulazak u Savez za Srbiju, a još manje da će u njemu biti Boško Obradović.

Pročitajte i:

To je veoma loše prihvaćeno u jednom delu DS, i od strane uticajnih funkcionera, zbog >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << toga "planiraju da ga smene".

Zoran Lutovac, predsednik Demokratske stranke, istakao je da veruje da će se podrška Savezu za Srbiju, sa drugim opozicionim strankama, potvrditi i na sednici Glavnog odbora DS-a, a poslanik DS-a Radoslav Milojičić Kena je poručio da ne zna da li da na sednicu Glavnog odbora ponese samo sliku Ratka Mladića ili mora da nosi i Putinovu, kako bi ispoštovao buduću koaliciju.

- Dezinformacije o puču putem režimskih medija plasiraju oni koji brinu isključivo o sopstvenom interesu. Podrška Savezu je opšta i stabilna širom Srbije i to će se potvrditi na sednici Glavnog odbora - kazao je "novopečeni lider demokrata".

Da su Lutovčeve tvrdnje daleko od istine, pokazala izjava Radoslava Milojičića Kene, poslanika i člana rukovodstva Demokratske stranke.

- Stranačke stvari komentarišem na stranačkim organima. Dolazim u nedelju na sednicu Glavnog odbora, ali ne znam da li da ponesem samo sliku Ratka Mladića ili moram da nosim i Putinovu kako bih ispoštovao koaliciju - naglasio je Milojičić, koga su prethodne nedelje izbacili iz Viber grupe „Glavni odbor“ samo zato što se usudio da postavi pitanje.

- Posle 28 godina borbe za očuvanje osnovnih demokratskih vrednosti, poštovanje različitog mišljenja, poštovanje slobode govora, DS vode oni koji iz Viber grupe „Glavni odbor“ izbacuju ljude jer su se usudili nešto da pitaju - napisao je poslanik na svom nalogu na društvenoj mreži Fejsbuk.

Podsetimo, tu nije bio kraj ovoj smehotresnoj situaciji jer su pojedini članovi te sada već čuvene "Viber grupe" dobili su upozorenje pred izbacivanje.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.