Kao na filmu: Žena nestala u novembru u kanjonu, svi su mislili da je mrtva, a onda je OTKRIVENA NEVEROVATNA PRIČA

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Maj.2021, 09:21

Kao na filmu: Žena nestala u novembru u kanjonu, svi su mislili da je mrtva, a onda je OTKRIVENA NEVEROVATNA PRIČA

Filmska priča dolazi nam iz savezne države Juta

Žena iz američke države Jute koja je nestala u novembru, pronađena je živa u šatoru u kampu u jednom kanjonu, a navodno se više od pet meseci hranila travom i mahovinom i pila vodu iz obližnje reke.

Kako piše Gardijan, 47-godišnjakinja pronađena je tokom vazdušne pretrage kanjona.

Njen nestanak je prijavljen nakon što su zaposleni u Službi za šume 25. novembra prošle godine, tokom priprema za >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sezonsko zatvaranje kanjona, pronašli njen automobil napušten na parkingu, oko 80 kilometara jugoistočno od Solt Lejk Sitija.

Detektivi i pripadnici službi za traganje i spasavanje pretraživali su to područje narednih nedelja, ali nisu uspeli da je pronađu.

Prema navodima iz kancelarije šerifa, ona je pronađena u nedelju tokom vazdušne pretrage područja. Tražeći dron koji se srušio tokom potrage, policija je naišla na šator.

Iz kancelarije šerifa je saopšteno da se veruje da je žena svesno odlučila da ostane na tom području. Imala je malo hrane sa sobom i rekla je da je tražila travu i mahovinu kako bi preživela.

Žena nije imala fizičkih povreda, osim što je smršala. Nakon što je pronađena, odvedena je u bolnicu, a istraga je pokazala de se možda borila sa mentalnim problemima.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.