Kao kad moraš u WC pa ne možeš da biraš WC šolju na koju ćeš sesti

Izvor: B92, 23.Jun.2021, 09:17

"Kao kad moraš u WC pa ne možeš da biraš WC šolju na koju ćeš sesti"

Zagreb -- Hrvatski novinar Zoran Šprajc komentarisao je jučerašnji "susret giganata", premijera Andreja Plenkovića i predsednika Zorana Milanovića.

Ta dvojica hrvatskih lidera već mesecima se prepucavaju po medijima i društvenim mrežama pa je njihov jučerašnji susret na obeležavanju 80. godišnjice pošetka antifašističke borbe bio pod budnim okom javnosti.

Ali ni taj susret nije prošao bez trzavica i upućivanja ironičnihp oruka.

Hrvatski novinar >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Zoran Šprajc je komentarišući taj susret u RTL Dnevniku rekao da bi se šuma u Brezovici, gde su se Plenković i Milanović sreli, i taj datum trebalo obeležavati kao "Spomendan" zbog istorijskog susreta predsednika Republike Hrvatske i predsednika Vlade iste Republike Hrvatske.

On je ocenio da je taj susret bio medijski praćeniji nego onaj kada su se sreli ruski i američki predsednik, ali je i dodao:

"Ipak bio je to susret silom prilika, otprilika kao kad moraš u WC pa ne možeš birati WC šolju na koju ćeš sesti, tako su eto i njih dvojica seli jedan pored drugog i tako proslavili Dan antifašizma."

Šprajc se osvrnuo i na to da je premijer nakon pozdrava s Milanovićem "za svaki slučaj dezinfikovao ruke", a da je Milanović novinarima rekao da su '"razgovarali o mušicama"'.

"Pre i posle te velike nužde od sedenja u prolazu je Milanović Plenkovićevoj ekipi dobacio 'Di ste partizani' i pitao ga je li glasao za njega, na što je Plenković rekao da bi mu se pre ruka osušila. I to su otprilike najvažnije državničke teme kojih su se dotakla ova dvojica političkih giganata", završio je Šprajc svoj komentar susreta Milanovića i Plenkovića.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

"KAO KAD MORAŠ U WC, PA NEMAŠ IZBORA" Poznati voditelj isprozivao Milanovića i Plenkovića

Izvor: Blic, 23.Jun.2021

Novinar Zoran Šprajc, poznat po tome što nema dlake na jeziku i kad su najviši hrvatski zvaničnici u pitanju, susret Milanovića i Plenkovića u Brezovici nazvao istorijskim, ali i susretom iz "velike nužde", koji je, kako kaže, bio pod većom medijskom pažnjom nego nedavni susret Putina i Bajdena.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.