Kao da ste tamo: Sony radi na novom uređaju

Izvor: B92, 24.Feb.2021, 19:44

Kao da ste tamo: Sony radi na novom uređaju

U periodu za nama izgleda kao da Sony nije bio preterano zainteresovan za svoj Playstation VR hardver, već se više fokusirao na druge stvari, poput PS5 konzole.

To ne znači da japanska kompanija diže ruke od obećavajuće scene, već se priprema za novu generaciju. Iako je aktuelni model PSVR hedseta kompatibilan sa Playstation 5 konzolom, Sony sada radi na novom modelu, dizajniranom specijalno za PS5, piše play.co.rs.

Novi Playstation VR, koji trenutno nije imenovan, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << neće izaći ove godine, a Sony otkriva da će on imati bolju rezoluciju, lakše povezivanje sa konzolom, šire vidno polje. Takođe, sa ovom VR kacigom doćiće i novi kontroler sa dosta fora koje poseduje DualSense, poput haptičke podrške, adaptivnih tastera i sličnog.

Objava o radu na ovom PSVR-u dolazi sa jako malo detalja, ali je Sony za cilj više želeo da fanove informiše o radu na novom Playstation VR uređaju, kao i da se kreiraju nove igre i svetovi koje će biti moguće istraživati u virtuelnoj realnosti.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.