Kanzas: Pobuna u zatvoru, gore zgrade, oteto oružje

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Sep.2017, 09:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kanzas: Pobuna u zatvoru, gore zgrade, oteto oružje

Pripadnici više američkih bezbednosnih agencija i vatrogasci angažovani su u gušenju pobune i gašenju požara koji su zatvorenici izazvali u zatvoru u mestu Norton u Kanzasu.

"Kanzas siti star" lokalne vlasti na Tviteru objavile da je "velika pobuna" počela oko 23 sata po lokalnom vremenu, da "gore zgrade" i da su se "zatvorenici dokopali oružja".

Portparol Zatvorske službe Kanzasa Samir Arif potvrdio je da su upućeni policajci i vatrogasci u zatvor u kojem se nalazi 835 zatvorenika.

"Sve što mogu da vam kažem jeste da imamo situaciju", kazao je Arif, navodeći da nema povređenih.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pobuna i požar u zatvoru u Kanzasu, zatvorenici se dokopali oružja

Izvor: Radio 021, 06.Sep.2017

Pripadnici više američkih bezbednosnih agencija i vatrogasci angažovani su u suzbijanju pobune i gašenju požara koji su zatvorenici izazvali u zatvoru u mestu Norton u Kanzasu...Lokalne vlasti na Tviteru objavile su da je "velika pobuna" počela oko 23 sata po lokalnom vremenu, da "gore zgrade"...

Nastavak na Radio 021...

Pobuna u zatvoru u Kanzasu, oteto oružje

Izvor: RTS, 06.Sep.2017

. Pripadnici više američkih bezbednosnih agencija i vatrogasci angažovani su u gušenju pobune i gašenju požara koji su zatvorenici izazvali u zatvoru u mestu Norton u Kanzasu.

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.