Kamala Heris najavila kandidaturu za predsednika SAD 2020

Izvor: B92, 21.Jan.2019, 17:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kamala Heris najavila kandidaturu za predsednika SAD 2020

Kalifornijaska sentorka iz redova demokrata Kamala Heris najavila je danas da će se kandidovati za predsednika SAD 2020. godine.

"Ja volim svoju zemlju. Ja volim svoju zemlju. Ovo je trenutak kada osećam odgovornost da ustanem i borim se za ono najbolje što smo mi", izjavila je ona u jutarnjem programu "Dobro jutro, Ameriko" ABC.

Ukoliko Herisova pobedi Donalda Trampa postaće prva žena i prva obojena žena koja će zauzeti najvišu funkciju u Americi.

Pored >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Herisove, kandidature su najavili i senator Kirsten Gilibrant, Talsi Gabard Džulijan Kastro i senatorka Elizabet Voren.

Heirsova je navela da ona nastoji da nastavi svoju borbu kako bi zemlju učinila boljom.

Ona je danas objavila snimak u kojem objašnjava svoje interesovanje za pokretanje kampanje navodeći vrednosti "istinu, pravdu, poštenje, jednakost, slobodu i demokratiju".

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Kamala Heris najavila kandidaturu za predsednika SAD 2020.

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Jan.2019

Kalifornijska sentorka iz redova demokrata Kamala Heris najavila je danas da će se kandidovati za predsednika SAD 2020. godine. .."Ja volim svoju zemlju. Ja volim svoju zemlju. Ovo je trenutak kada osećam odgovornost da ustanem i borim se za ono najbolje što smo mi", izjavila je ona u jutarnjem programu...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.