Kalisi, majka zmajeva, Neopečena... kao VILENJAK! VIDEO

Izvor: Mondo, 14.Avg.2019, 13:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kalisi, majka zmajeva, Neopečena... kao VILENJAK! VIDEO

Od moćne Deneris do lenje Deda Mrazove pomoćnice koja se zaljubljuje

Glumicu Emiliju Klark od ovog novembra gledamo u novoj ulozi - nakon moćne Deneris Taragarjen, vreme je da upoznate Kejt, devojku koja radi u radnji kao Deda Mrazova pomoćnica.

U filmu "Last Christmas" (da, čućete pesmu Džordža Majkla) pored Emilije igraju još Henri Golding i genijalna Ema Tompson koja je pisala scenario za film i koja igra Kejtinu mamu.

Nije u filmu sve baš smešno >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << ni romantično - nakon objavljivanja trejlera, u kojem ćemo između ostalog čuti i junakinju koja govori da je "zamalo umrla", fanovi su u komentarima podsećali na životnu dramu mlade glumice kojoj je pukla moždana aneurizma.

Pogledajte trejler:



Izvor: YouTube/Universal Pictures

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.