Kakvu hranu naručuju filmske i muzičke zvezde?

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Maj.2018, 09:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kakvu hranu naručuju filmske i muzičke zvezde?

Tom Kruz i Meril Strip vole da jedu grilovanu ribu i piju skupo belo vino, kazao je Tanjugu poznati italijanski kuvar Marko Saso, koji od 15. maja kuva za Beograđane.

Marka Sasa ekipa Tanjuga je zatekla u kuhinji restorana kako priprema poseban meni za Beograđane.

"Super vam je ovaj Beograd. Ljudi vole da se zabavljaju, da izlaze, da uživaju u hrani i piću... Da se provode na mediteranski način. Zato sam odlučio da im spremim jela od jagnjetine, divljeg vepra, pastu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << čiz kejk na njujorški način. U ovih dan i po koliko sam tu ljudi uglavnom naručuju pastu, jer misle italijanski kuvar pa je pasta odlična, ali treba da probaju i ove druge specijalitete koje spremam", kazao je Saso.

Poznati italijanski kuvar koji je svoju veštinu brusio u Americi, kaže da je Los Anđeles mnogo manje zabavan grad od Beograda.

"U Los Anđelesu se sve vrti oko zvezda. Ima puno pravih filmskih zvezda, ali i još više ljudi koji pokušavaju da postanu zvezde. Svi su u tom nadmenom fazonu. Ima mnogo foliraže. Dejvid Bouvi je recimo odličan tip. Zabavan, jednostavan, interesantan, životan. Zbija šale na svoj i tuđ račun", kazao je Saso.

U restoran u kojem je radio dolazili su Tom Kruz i Meril Strip... kuvao je za Andreu Bočelija.

"Velike holivudske zvezde su zapravo izuzetno jednostavne mušterije. Vole laganu hranu. Grilovanu ribu, mnogo salate, kuvano povrće i veoma skupa vina. Kruz i Strip su obično jeli ribu kada su dolazili u restoran gde sam bio šef kuhinje. Bočeli je mediteranac i lako smo se sporazumeli oko hrane", kazao je Saso.

Kaže da se odlično proveo u Beogradu jer su ga domaćini vodili u noćni život.

"Ima mnogo srećnih ljudi koji umeju da se provode u Beogradu. Što bi ovde kazali - dobra ekipa. Negde oko 3 izjutra pojeo sam sendvič sa kobasicom dugačkom pola metra. Malo smo više popili pa mi je taj ludi obrok prijao. Bilo je ok...", ispričao je Saso.

Italijanski kuvar spremaće specijalitete još danas u Enso restoranu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.