Deleagacija Ministarstva odbrane u Belorusiji

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Nov.2019, 11:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Deleagacija Ministarstva odbrane u Belorusiji

Delegacija Uprave za odnose sa javnošću, koju predvodi načelnik pukovnik Mihailo Zogović, boravi u poseti Upravi za informisanje Ministarstva odbrane Republike Belorusije.

Na sastanku sa načelnikom Uprave za informisanje Ministarstva odbrane Belorusije pukovnikom Vladimirom Makarovim razmatrana je dalja saradnja, a našoj delegaciji predstavljena je organizacija, način rada i funkcionalne nadležnosti te Uprave.

Članovi delegacije obišli su "Voen TV" i Vojno-informativnu >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << agenciju "Vajr" gde su upoznati kako Ministarstvo odbrane Belorusije koristi savremenu tehnologiju u proizvodnji televizijskih i drugih multimedijalnih sadržaja o životu i radu pripadnika beloruske armije, te kako te sadržaje, prilagođavajući ih izabranom kanalu komunikacije, plasira u javnost.

"U srdačnim i prijateljskim susretima sa predstavnicima Ministarstva odbrane Republike Belorusije razgovarali smo o daljem unapređenju saradnje, ne samo u oblasti odnosa sa javnošću i medijskog praćenja zajedničkih aktivnosti, već i o zajedničkoj organizaciji kulturnih aktivnosti. Ova poseta unaprediće našu saradnju" rekao je pukovnik Zogović nakon posete.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.