Kako se “Šušur“ ušuškao među zidinima Korčule

Izvor: Danas, 29.Jul.2019, 19:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kako se “Šušur“ ušuškao među zidinima Korčule

Škola je gotova, živelo leto! Sunce prži i zove na celodnevnu igru, a osmi "ŠUŠUR! Festival od riči“ poziva na svoje dečije izdanje. Ove godine u čarobnom gradu Korčula na istoimenom ostrvu u Hrvatskoj od 2. do 4. avgusta biće održan osmi po redu “ŠUŠUR! Festival od riči. Članak Kako se “Šušur“ušuškao među zidinima Korčule se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Protest 1 od 5 miliona: Stop lažnim diplomama i lažnoj policiji

Izvor: Danas, 30.Jul.2019, 13:34

Protest 1 od 5 miliona 35. po redu biće održan 3. avgusta od 19 časova kod Terazijske česme, najavili su danas organizatori. Članak Protest 1 od 5 miliona: Stop lažnim diplomama i lažnoj policiji se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.