Kako je poginuo mali Nebojša? Majka je uz VRISAK uzela telo sina i JAUČEĆI trčala po pomoć! TRAGEDIJA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Okt.2018, 22:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kako je poginuo mali Nebojša? Majka je uz VRISAK uzela telo sina i JAUČEĆI trčala po pomoć! TRAGEDIJA!

Nesrećni dečak je od siline udarca preleteo preko haube, preleteo preko krova i pao iza auta, naočigled užasnute majke

Četvorogodišnji Nebojša I. iz Aljinovića kod Nove Varoši pretprošle noći podlegao je povredama koje je zadobio u udesu koji se dogodio 27. septembra kada ga je, kako se sumnja, automobilom udario Z. T. Kako se saznaje, nakon što je udario dečaka, Z. T. je pokušao da izvrši samoubistvo.

Kako se saznaje, Dečakova majka Jelena je kobnog >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dana, na Krstovdan povela Nebojšu njegova dva starija brata i najmlađu ćerku u šetnju selom. Na oko kilometar od kuće, na dečaka je naleteo auto kojim je, kako se sumnja, upravljao Z.T.

- Jelena je sa troje dece išla ivicom puta, a dečak je išao drugom ivicom. Auto im je naišao s leđa. Ne zna se još šta se tačno desilo. Moguće je da ga nisu čuli, a možda je i Nebojša u trenutku zakoračio ka sredini puta, kada ga je udario auto - priča meštanin.

.

Jelena je uz vrisak potrčala do sina, zgrabila ga i jaučući potrčala ka obližnjoj farmi.

Radnik ove farme kaže da je video ženu kako u agoniji trči ka njemu i kolegama noseći dete u naručju.

- Vikala je "Ubiše mi Nebojšu!" Uzeli smo dečaka, stavili ga u auto i pojurili ka Novoj Varoši. U međuvremenu Z.T. je već bio istrčao iz auta i nestao među štalama. Kolege su počele da ga traže po objektima i našli su ga u jednoj štali obešenog. kada su ga spustili na zemlju jedva je davao znake života. Pozvali su Hitnu pomoć koja ga je spasila - kaže radnik.

U selu su narednih sedam dana svi strepeli za dečaka, ali su jutros čuli najužasniju vest da je umro.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.