Izvor: Istinomer.rs, 09.Feb.2021, 18:48

Kako je izgledao intervju sa jedinom kandidatkinjom za najvažniju funkciju u pravosuđu?

Komisija Visokog saveta sudstva intervjuisala je danas jedinu kandidatkinju za predsednicu Vrhovnog kasacionog suda - Jasminu Vasović. Osim toga zašto želi da bude na toj funkciji, o ključnim ciljevima, etici, govorila je i o ustavnim amandmanima, ali i o ponašanju sudija na društvenim mrežama.
The post Kako je izgledao intervju sa jedinom kandidatkinjom za najvažniju funkciju u pravosuđu? appeared first on Istinomer.

Nastavak na Istinomer.rs...






Povezane vesti

Kandidatkinja za predsednicu VKS predstavila program, šta joj je struka zamerila

Izvor: N1 televizija, 09.Feb.2021

Jasmina Vasović, jedna od najmlađih sudija Vrhovnog kasacionog suda, jedina se prijavila na konkurs za izbor predsednika tog suda. Danas je održan i javni intervju pred komisijom Visokog saveta sudstva, gde je sudija Vasović govorila šta će preduzeti u rešavanju i sudskih i pravosudnih problema,...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Istinomer.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Istinomer.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.