Kako je Megan Markl počela da zarađuje milione posle udaje

Izvor: Vesti-online.com, 08.Nov.2018, 20:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kako je Megan Markl počela da zarađuje milione posle udaje

Megan Markl počela je samostalno da zarađuje još kao tinejdžerka. Vojvotknjida od Saseksa prvo je radila kao konobarica i hostesa. Tokom studija pokazala je interesovanje za diplomatiju, pogotovo na studentskoj razmeni u Argentini. Nakon toga shvatila je da je najviše zanima gluma, pa je krenula u ostvarenje svog sna.

Nakon godina napornog truda, Megan se konačno "probila" u Holivudu, a epizodne uloge zamenio je prvi pravi ozbiljan glumački angažman. Dobila je ulogu u seriji >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << "Suits". Danas iza sebe ima glumačku holivudsku karijeru koja joj je osigurala velike honorare.

Ambiciozna Amerikanka sve svoje snove ostavila je po strani kada je pre dve godine upoznala ljubav života i zbog princa Harija u 36. godini stavila tačku na karijeru. Doselila je u London, verila se, udala i postala deo kraljevske porodice, u kojoj su neki od članova stalno zaposleni, a neki "uskaču" po potrebi.

Na primer, princeza Evgenija je direktorka umetničke galerije, a njena sestra Beatrisa radi u softverskoj kompaniji. Deca princeze Ane, kraljičine kćerke, takođe imaju uobičajene poslove izvan kraljevstva, ali kada govorimo o naslednicima krune situacija je sasvim drugačija.

Prinčevi Vilijam i Hari i njihove supruge tehnički su radnici Kensingtonske palate, odnosno rade u svrhu promocije kraljevstva. Kraljica Elizabeta dodelila im je određene fondacije, udruženja i zadatke.To znači da je Megan Markl od novembra 2017. godine u službi kraljevstva, ali ona za to ne prima direktan honorar.

Kako to tačno funkcioniše?

Troškove Megan, Harija, Vilijama i Kejt pokrivaju poreski obveznici ili ušteđevina i nasledstvo princa Čarlsa. Princ Hari takođe prima značajan godišnji prihod od imanja svoje pokojne majke.

Zauzvrat, članovi kraljevstva moraju puno radno vreme da odrađuju kraljevske dužnosti, od dobrotvornog rada do turneja po zemlji i svetu. Od tog novca finansiraju se naravno i stajlinzi i sve ostale potrepštine kraljevskog para.

Međutim, Megan ima i svoju ušteđevinu. Iako više nije deo glumačkog sveta, njene scene i epizode serije u kojoj je glumla i dalje se prikazuju pa novac još uvek leže na njen račun, a tu je i zarada od prodaje nekretnine u Kanadi, porodične kuće koju je prodala za 1,6 miliona dolara.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

AMBICIOZNA AMERIKANKA: Kako je Megan Markl počela da zarađuje MILIONE posle udaje

Izvor: Story, 08.Nov.2018

Megan Markl počela je samostalno da zarađuje još kao tinejdžerka. Vojvotknjida od Saseksa prvo je radila kao konobarica i hostesa. Tokom studija pokazala je interesovanje za diplomatiju, pogotovo na studentskoj razmeni u Argentini. Nakon toga shvatila je da je najviše zanima gluma pa je krenula...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.