Kako i šta radi za Dan državnosti: Detaljan spisak svih objekata i radnog vremena

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Feb.2022, 11:33

Kako i šta radi za Dan državnosti: Detaljan spisak svih objekata i radnog vremena

Dežurne apoteke, koje inače rade od 00 do 24 časa, biće otvorene i tokom praznika, kao i veliki trgovinski lanci.

Privredni subjekti koji obavljaju zanatsku, trgovinsku i ugostiteljsku delatnost na teritoriji Srbije, na Dan državnosti radiće uobičajeno u 15. i 16. februara.

Dežurni prodajni objekti nespecijalizovanih trgovinskih formata, pretežno prehrambenog asortimana - hipermarketi, supermarketi, superete, minimarketi i drugi, imaće redovno radno vreme. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Radno vreme za Dan državnosti

Tokom državnog praznika Sretenje, radiće dežurne pošte, ukupno 68 pošta u Srbiji. Beogradska Glavna pošta u Takovskoj 2 i pošta na aerodromu Nikola Tesla, radiće uobičajeno – non-stop, kao i pošte na svim graničnim i administrativnim prelazima.

Radiće i pošte u tržnim centrima u Beogradu i Кragujevcu i druge dežurne pošte u gradovima širom Srbije, kao i u turističkim centrima, na Zlatiboru i Кopaoniku.

Otvorene će biti i pošte u „Univereksport” objektima u Beogradu, Novom Sadu i okolini, Zrenjaninu i Somboru. Listu svih dežurnih pošta sa radnim vremenima dajemo u tabeli u prilogu.

Svi tržni centri u Beogradu radiće po redovnom radnom vremenu 15. i 16. februara. Isto važi i za multipleks bioskope i prodavnice u tržnim centrima.

Javni gradski prevoz će 15. i 16. februara 2022. funkcionisati po nedeljnom redu vožnje.

Veletržnica Beograd za vreme državnog praznika 15. i 16. februara radiće non stop.

Gomex prodavnice, Dis, dm, Idea, Lidl, Maxi i Shop’n’Go, Roda marketi, Super Vero i Jumbo, Tempo, Univerexport – radiće uobičajeno.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.