Kako biti human i solidaran u vreme pandemije?

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Jul.2020, 19:44

Kako biti human i solidaran u vreme pandemije?

Humanitarna ženska organizacija "Lajons klub Mileva Marić Ajnštajn'' iz Novog Sada još jednom je dala primer solidarnosti i empatije. Ovog puta, zajedno sa internacionalnim udruženjem i prvom Lajons zonom Srbije, podelili su pakete medicinske opreme zdravstvenim ustanovama u Novom Sadu.

Uređaji za dezinfekciju ruku i obuće takozvani higijenski totemi isporučeni su Institutu za javno zdravlje Vojvodine i institutu za zdravstvenu zaštitu dece i omladine u Novom Sadu. Pored >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << njih, donacije Lajons kluba dobiće još dve zdravstvene ustanove.

Pored higijenskih totema obezbedili su i zaštitnu opremu za medicinske radnike - maske, kaljače, mantile i kombinezone. Kako kažu u klubu, njihova svrha postojanja je da pomažu drugima.

Uz novosadske zdravstvene ustanove, paketi pomoći prve Srpske Lajons zone, biće podeljeni i u Zrenjaninu, Beogradu i Nišu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.