Kada pružio sam ruku, njegova je prošla kroz dlan Pred ispraćaj Grua objavljena NAJPOTRESNIJA ČITULJA! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Sep.2019, 11:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Kada pružio sam ruku, njegova je prošla kroz dlan" Pred ispraćaj Grua objavljena NAJPOTRESNIJA ČITULJA! (FOTO)

Dalibor Andonov Gru biće ispraćen na večni počinak u četvrtak.

Slavni srpski reper Dalibor Andonov, poznatiji pod imenom Gru, poginuo je u ponedeljak u Zemunu nakon što je prilikom vožnje kajta upao u vodu.

Repera su čamcem izvukli kod "Nautičkog kluba Zemun".

Reper Dalibor Andonov Gru utopio se u Dunavu pošto je prethodno zadobio dvostruki prelom kičme pokazala je obdukcija njegovog tela.

Dakle, rezultati obdukcije pokazali su da je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nastradao od posledica utapanja. Utapanju u reci Dunav prethodio je prelom kičme na dva mesta, nakon čega je ostao paralizovan.

Podsetimo, Vladimir Polča, vlasnik privatnog broda, koji je sa suprugom Milijanom tog dana popodne plovio Dunavom, bio je svedok nesreće u kojoj je život izgubio poznati reper.

Kako kaže sagovornik, sve se dešavalo na polovini Velikog ratnog ostrva sa banatske strane.

- Supruga i ja smo izašli da plovimo zbog talasa, jer volimo ekstremnije vremenske uslove. Oko tri sata duvala je jaka košava, pa je vreme za plovidbu bilo idealno. Ispred nas, na 150 do 200 metara videli smo kajtera i crveni gumeni čamac. Odjednom, sa strane Pupinovog mosta dunuo je snažan severni vetar. Bukvalno u roku od 10 sekundi videli smo kako vetar diže kajtera, a onda ga udara o vodu. Bio je to ozbiljan pad, izgledalo je kao da je fića sa visine pao u vodu jednom, uzleteo, pa pao još jednom - prepričava Vladimir stravičnu scenu.

Tokom današnjeg dana biće održana Komemoracija za tragično stradalog umetnika. Kolege i poštovaoci Gruovog lika i dela oprostiće se od repera u Domu omladine u podne. Poslednji pozdrav u obliku čitulje u novinama objavio je i košarkaški klub "Partizan".

- Poslednji pozdrav dragi prijatelju! ...čak sam mu i tražio broj telefona, negde u daljini sam jedva čuo zvona, kada pružio sam ruku, njegova je prošla kroz dlan, sanjao sam san... - stoji u čitulji koju potpisuje KK Partizan.

Sahrana će se održati u četvrtak na groblju Orlovača u 14.30 časova.

Reper je bio u skladnom braku sa bivšom manekenkom Danicom sa kojom ima dva sina. Za mesec dana trebalo je da proslave 12 godina braka.

BONUS VIDEO: ČOVEKOV ŽIVOTNI VEK RASTE: Južnokorejke najdugovečnije, a Srbi će živeti KRAĆE od Hrvata (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.