Kada bih mogao da vratim vreme, ne bih... Aleksandar Šapić ŽALI zbog jedne stvari, ali ima i neostvarenu želju (VIDEO)

Izvor: Blic, 20.Okt.2017, 06:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Kada bih mogao da vratim vreme, ne bih..." Aleksandar Šapić ŽALI zbog jedne stvari, ali ima i neostvarenu želju (VIDEO)

Pored toga što je sportista i političar, Aleksandar Šapić se davno oprobao kao glumac u filmu “Kengur”, a novu ulogu dobio je u novom ostvarenju “Prokleti pas”. On za “Blic” priznaje da njegov privatan život trpi zbog posla i zato razmišlja da napusti političke vode i otkriva da se kaje što je u njih uopšte uplovio.

- Kada bih mogao da vratim vreme, ne bih ušao u politiku. Ljude koje sam ovde upoznao i način funkcionisanja suprotni su od onoga što sam mislio >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << kada sam ulazio u politiku. Morao sam da naučim da se nosim sa stresom. Ne znam koliko ću još ostati u politici, nije lako izaći iako ovde imate mogućnost da vas na izborima eliminišu. Već sam dugo godina u ovome, posedujem sada već i neka znanja, naročito u lokalnoj politici u kojoj sam već devet godina. Politika je jedan posao koji je apstraktan i nema svoj početak ni kraj. Apsolutno sam spreman, ako treba sutra, da napustim politiku - kaže Aleksandar, koji zbog posla ne može u potpunosti da se posveti porodici.

- Moj posao je takav da nemam radno vreme. Sreća, sinovi su još mali, a supruga mi to ne zamera, svesna je šta nosi taj poziv. Nažalost, moja deca više nikada neće imati godina koliko imaju sada i neću moći vreme da vratim. Postoje stvari koje u odrastanju svoje dece propustite jureći za nekim drugim stvarima. A opet, ako želite da se bavite posvećeno bilo kojim poslom u današnje vreme, on iziskuje potpunu posvećenost, vreme i jednu konstantnu ažuriranost - objašnjava Šapić, koji pored dva sina, Maksima i Fedora, želi ćerku:

- Supruga mi to stalno ponavlja. Samo što ne možete znati kog će pola biti dete. Šta ako dobijem trećeg sina - pa to je već mafija u kući. Kao drugo, živimo u takvo vreme da ako želite stvarno da se posvetite deci, to nije lako. A ja ne želim decu koja će da mi izmaknu kontroli. Naše najveće životno iskušenje je vaspitanje naše dece. U svemu u životu smem da omanem, ali kada su u pitanju deca, tu ne smem.

Aleksandar tvrdi da mu devojke više ne prilaze.

- Komuniciram sa mnogo ljudi, ali moram da priznam da nema flertovanja. Nije to ništa ružno, ali valjda i posao kojim se bavim to im ne dopušta. Kamo sreće da se ljudi više bave ljubavlju i pozitivnom energijom, prijateljstvima i druženjima nego stvarima kojima se bavi današnje društvo - kaže Šapić, kojeg publika pamti po kratkoj ulozi Gangule, a sada se pojavljuje i filmu u “Prokleti pas” koji je nedavno premijerno prikazan.

- Posle 15 godina nisam ni verovao da ću se ponovo pojaviti u filmu, nisam želeo. Bilo je u međuvremenu nekih ponuda, ali jedini razlog zašto sam ponovo prihvatio da glumim je Dragan Pešikan, koji je jedan od mojih najbližih prijatelja. Kada me je zamolio, rekao sam da. Nije to bila zahtevna uloga. Kao što sam rekao ekipi pre 15 godina na snimanju “Kengura”, nadam se da neću pokvariti film. Ja nisam glumac i nemam ambicije da se time bavim. Ne mislim ni da imam preterani talenat - kaže Aleksandar.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Aleksandar Šapić: Naše najveće životno iskušenje je vaspitanje dece, tu ne sme da se omane

Izvor: Story, 20.Okt.2017

Pored toga što je sportista i političar, Aleksandar Šapić se davno oprobao kao glumac u filmu “Kengur”, a novu ulogu dobio je u novom ostvarenju “Prokleti pas”. On za “Blic” priznaje da njegov privatan život trpi zbog posla i zato razmišlja da napusti političke vode i otkriva da se...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.