Kad god upalim televizor, Kon. Počeo sam da ga se plašim

Izvor: B92, 25.Nov.2020, 13:57

"Kad god upalim televizor, Kon. Počeo sam da ga se plašim"

Beograd -- Predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma pozvao je lekare da se što manje pojavljuju na televizijama.

On je najpre pohvalio sporazume koji se odnose na zajmove koje država uzima u borbi protiv kovida 19, a potom je dodao:

"“Želim da zamolim lekare, doktor Kon, svaka mu čast, kad god upalim neki kanal - doktor Kon. Hej, ljudi, i ja sam počeo da se plašim njega. I niko od tih stručnjaka nije imao tačnu prognozu. Pričali su nam kada dodje >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << leto zbog visoke temperature nestaće kovid, pa hajde još malo, pa evo sad drugi, pa treći talas. Izgleda da koronu više ne delimo na talase i da je neprekidno prisutna", rekao je Marković u Skupštini Srbije.

On je dodao da Srbija može da se pohvali da ima najbolju preventivu i da na osnovu broja stanovnika ima najmanji broj umrlih.

Kazao je da koronavirus, po njegovom mišljenju, treba da postane sastavni deo života, bez psihološkog i medijskog udara.

“Ja neću reći da je to spin, nije spin, ali neću više da slušam doktore. Sinoć sam motao i motao kanale i onda nađem nešto na francuskom jeziku, a nemam pojma, znam deset reči”, izrazio je nezadovoljstvo Marković zbog pojavljivanja lekara na televizijama.

Marković je napomenuo da je korona počela da ulazi i u vrtiće i procenjuje da je nisu donela deca već zaposleni.

“Da vidimo te preventivne mere, kako ćemo se izboriti sa vrtićima. Ali tu se stvara problem, ako deca ne idu u vrtiće, roditelji nemaju kod koga da ostave decu, pa ne mogu da idu na posao. Krizni štab ima sigurno ideje i plan kako da reši taj problem, a da niko nema štetu”, naveo je Marković.

Marković je konstatovao i da se Srbija dobro bori i ne može da zameri kada se, kako kaže, obraća predsednik države, jer njemu građani najviše veruju, a lekare je još jednom zamolio da se povuku iz medija.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

"Veliki pozdrav za gospodina Palmu! Nisam toliko 'strašan'..." FOTO

Izvor: B92, 26.Nov.2020, 10:45

Beograd -- "Veliki pozdrav za gospodina Palmu! Nisam toliko "strašan" da bi me se plašio..", napisao je dr Predrag Kon na svom Fejsbuk profilu..."Virus, međutim, zaslužuje respekt.. Ma i njega se ne treba plašiti! Samo poštovati mere!", dodao je Kon...Ovaj status dr Kona predstavlja reakciju na...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.