KURIR NA LICU MESTA POTRAGA ZA JELENOM Policija pronasla njen mobilni telefon na nasipu

Izvor: medio.rs, 16.Apr.2016, 09:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KURIR NA LICU MESTA POTRAGA ZA JELENOM Policija pronasla njen mobilni telefon na nasipu

BEOGRAD - Kako reporter Kurira saznaje policija je rano jutros između tri i četiri sata izjutra pronašla Jelenin mobilni telefon na polovini staze gde je trčala i to nedaleko od glavnog puta.

Porodica nestale Jelene Krsmanović, apelovala je nadležnima da ako su u mogućnosti što pre zatvore granicu prema Kosovu i Metohiji, jer sumnjaju da su možda otmičari krenuli prema njoj.

Veći deo policijskih ekipa napustio je danas nešto posle 12 časova teren, ali se >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << i dalje ne sme prići nasipu.

Više desetina policijskih službenika iz Uprave kriminalističke policije Policijske uprave za Grad Beograd i Uprave kriminalističke policije u sedištu MUP-a i nastavio je rano jutros da intenzivno pretražuje teren u Borči, gde je poslednji put viđena Jelena Marjanović.

Jelena je visoka oko 170 centimetara, srednje telesne konstitucije, crne duge kose i tamnijih očiju.

U trenutku nestanka na sebi je imala donji deo trenerke crne boje, gornji deo plavo-bele boje i ljubičaste patike.

Ministarstvo unutrašnjih poslova poziva sve građane koji imaju neku informaciju da se jave najbližoj policijskoj stanici ili neka pozovu broj 192.

Podsetimo Jelena Marjanović nestala je danas oko 15 časova  kod divljeg naselja Crvenka.Tridesetdvogodišnja Jelena je bila sa mužem i ćerkicom, kada je otišla da trči, i nije se vratila. Cela porodica i prijatelji su posle sat vremena, oko 16 časova, krenuli u potragu za njom.

Jelenin suprug Zoran Marjanović za Kurir je rekao da oni redovno dolaze na ovo mesto da ona trči.

(Lj.S.)

Nastavak na medio.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.