KUĆA UŽASA U KOJOJ JE ŽENA SEKIROM UBILA MUŽA Slobodan ju je tukao, jednom je umalo mene zaklala, a on je držao NOŽ ISPOD JASTUKA

Izvor: Press, 14.Sep.2018, 13:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KUĆA UŽASA U KOJOJ JE ŽENA SEKIROM UBILA MUŽA "Slobodan ju je tukao, jednom je umalo mene zaklala, a on je držao NOŽ ISPOD JASTUKA"

Slavica M. (55) iz Majura kod Šapca uhapšena je zbog sumnje da je posle svađe usmrtila nevenčanog supruga Slobodana Jovanovića (63). Ona je nakon zločina saslušana u policiji, gde se branila ćutanjem.
Foto:Blic
Jovanović je sa teškim povredama prevezen u bolnicu, ali je preminuo nakon nekoliko sati, dok je Slavica uhapšena posle zločina.
Porodična tragedija dogodila se u utorak oko >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << 23 sata u njihovoj kući u Majuru. Policija je brzo reagovala i uhapsila ženu, a u kući je pronađena i sekira kojom je navodno udarila i ubila supruga.
- Imao je nekoliko teških povreda, od toga neke su bile na leđima, vratu i po glavi - kaže izvor blizak istrazi.
Gađala ga flašom, on spavao s nožem ispod jastuka
Boban Nikolić (22), koga su Jovanović i njegova žena odgajili i koji sa njima i svojom porodicom živi u istoj kući, rekao je za "Kurir" da su se Slobodan i Slavica često svađali.

- Bilo je pitanje vremena kada će se ovako nešto desiti. Oni 12 godina žive zajedno, svađaju se i mire, a ni sam ne znam koliko puta sam ih razdvajao. Jednom je Slavica čak potegla flašu na njega, pa je umalo i mene zaklala. Slobodan je, dok je spavao, ispod jastuka držao nož - priča Nikolić.

On dodaje da su Slavica i Slobodan često bili pijani.
- I u utorak su pili pivo i u jednom trenutku su se posvađali. Slobodan je tukao Slavicu, čupao ju je za kosu. Nazivao je pogrdnim imenima. Razdvojio sam ih i otišao da spavam u drugom delu kuće sa ženom i našom bebom od devet meseci. Oko 23 sata čuo sam vrisak, a kada sam ušao u njihovu sobu, ona mi je rekla: "Ubila sam mog Slobu!" Držala je sekiru u rukama, a na njoj je bilo krvi. Sloba je ležao na krevetu. Disao je dok mu je krv šikljala iz glave. Ništa nije mogao da kaže - priča potreseni mladić i dodaje da je odmah zvao Hitnu pomoć.
Plakala i vrištala nakon masakra

Prema njegovim rečima, Slavica je bila u šoku.
- Delovala je izbezumljeno. Plakala je i vrištala. Stalno je ponavljala da ga je ubila. Udarila ga je sekirom u glavu i zadnjim delom iznad levog uveta. Mislim da mu je smrskala glavu tim udarcem. Lekari su mi rekli da su otkrili da je Slobodan te večeri pio "bromazepam" i alkohol. To me nije začudilo jer to je inače radio - kaže mladić.
On objašnjava da su lekari iz bolnice obavestili policiju i da su oni odneli sekiru i uhapsili Slavicu, kojoj je određen pritvor od mesec dana.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.